Ons huidige aanbod

Arizona Sunshine LBVR

Je speelt draadloos en beweegt vrij rond met meerdere spelers in een gebied van maar liefst 100 vierkante meter.De aangeboden ervaringen zijn van de hoogste beschikbare kwaliteit, waardoor je direct het spel word ingezogen.

DIRECT BOEKEN

Arizona Sunshine

Is een draadloze multiplayer coop game waarbij maximaal drie spelers moeten samenwerken in een post-apocalyptische wereld om missies te volbrengen. Je hebt volledige bewegingsvrijheid om in teamverband puzzels op te lossen terwijl je hordes zombies van je af moet houden. Klinkt ontspannen toch om even gezellig wat zombies af te knallen? Niets is minder waar. De zombies zijn snel en komen van alle kanten. Communicatie is daarom van levensbelang. Als je goed samenwerkt, kom je er misschien levend uit.

The Vex

Met trots presenteren wij onze nieuwste aanwinst: The Vex. Deze hypermoderne arena is het epische hoogtepunt van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Virtual Reality multiplayer gaming. Hier vinden gladiatorenspelen plaats. Met maximaal 12 personen tegelijkertijd kunt u zich onderdompelen in het virtuele freeroam universum van de Cyber Clash series in een ruimte van 10×10 meter. De verschillende spelomgevingen creëren een nostalgisch gevoel doordat gekozen is voor een platformspelmodus.

DIRECT BOEKEN

Deathmatch

Er zijn vier verschillende speltypen. Deathmatch, Team Deathmatch, Battle Royal en Archery. In alle gevallen is het de bedoeling om punten te scoren door je tegenstander uit te schakelen met wapens die verspreid zijn door het spel. Je kunt dit uiteraard voorkomen door dekking te zoeken achter obstakels en muren en goed samen te werken wanneer mogelijk. De levels zelf zijn een soort doolhoven waarin je op knoppen moet drukken om een volgende in het luchtledige zwevende ruimte te betreden.

De Deatchmatch modi spreken voor zich, maar in Battle Royal wordt de speelbare zone steeds kleiner en in Archery heb je uiteraard alleen de beschikking over en pijl en boog. Dat betekent dat je rekening moet houden met bullet drop. Na elke ronde wordt de ranking bekend gemaakt, die ook naar je mailadres wordt verstuurd. Dit is de ultieme teambuilding game. Het is een ervaring die je gewoon niet mag missen.

Virtuix Omni

In de Virtuix Omni zetten we de volgende stap naar een nog uniekere Virtual Reality ervaring en ben je zelf de controller. Dat houdt in dat je speciale schoenen aankrijgt en vervolgens in een simulator stapt waarin je een soort harnas aankrijgt. In dit harnas, dat van top tot teen voorzien is van sensoren, heb je volledige bewegingsvrijheid waardoor elke fysieke beweging die je maakt met de virtuele wereld wordt gesynchroniseerd. Daardoor kun je in VR net zo rennen zoals je dat in de echte wereld doet.

DIRECT BOEKEN

Core Defense

Core Defense is een shooter die je ook in coop mode kunt spelen en die doet denken aan Duke Nukem. Je wordt namelijk geüpload in een arena waarin robots staan die je moet uitschakelen met wapens die je verspreid door de arena kunt vinden. Hoe meer robots je uitschakelt, hoe meer bonussen je kunt verdienen. Alleen hoe succesvoller je hierin bent, hoe lastiger het wordt om de robots te verslaan. Heel ingewikkeld is het allemaal niet. Deze game heeft een hoge fun-factor.

VRZ Torment

Met de game VRZ Torment wordt onze Omni Room configuratie ineens een stuk beklemmender. In Virtual Reality vindt je jezelf terug in een open wereld, die op het eerste gezicht lieflijk lijkt. Je ziet natuur en bebouwing, maar wat opvalt is dat de wereld compleet verstoken van leven lijkt. Na een paar stappen zie je echter algauw beweging. Diverse vreemd bewegende figuren komen in je richting. Zombies. Gelukkig heb je een wapen vast om jezelf te verdedigen. Een goed gemikt schot is voldoende om ze uit te schakelen. Goed gemikt, want als je ze niet goed raakt, moet je oppassen voor kruipers. De zombies sterven dan weliswaar redelijk eenvoudig, maar het worden er ook steeds meer. Op één plek blijven staan, is dan ook geen optie. Om de horde zombies het hoofd te kunnen bieden, krijg je gelukkig steeds betere wapens naarmate je er meer omlegt. Bijkomend voordeel is dat je dit spel in coop mode kunt spelen, want samen sta je sterker. Lukt het jou om de opeenvolgende golven van zombies te overleven?

Bow Master

Boogschieten wordt een volwaardige sport in de Virtuix Omni. In Virtual Reality zie je een parcours voor je met verschillende doelen die je moet raken om punten en tijd te verdienen. Je zit namelijk op de klok. Met elk doel dat je raakt, verdien je 10 seconden, maar elk verkeerd doel dat je raakt, levert je een tijdstraf van 5 seconden op. Snelheid en zuiver schieten zijn dan ook van belang om het hele parcours af te kunnen leggen voordat de tijd op is. Naast een goede hand-oog coördinatie helpt het om sterke schouders en uithoudingsvermogen te hebben. Heel ingewikkeld is het niet en als je aan het Omni-systeem gewend bent, heb je het snel onder de knie. Deze single player draait om target practice met als doel het neerzetten van een high score. Lukt het jou om de tijd te verslaan?

Arcade

Hier vindt je 8 draadloze VR brillen met verschillende ervaringen. Daarnaast zijn er 2 Playseats uitgebreid met de Fanatics Hardware voor een bijzonder realistische race-ervaring.

DIRECT BOEKEN

The Plank

In onze Rec Room ligt een plank op de grond. Geen onoverkomelijk obstakel. De plank is instabiel en wiebelt een beetje, maar er op gaan staan is nauwelijks een uitdaging te noemen. Totdat je een VR-headset op je hoofd krijgt. Ineens sta je op een metershoge wolkenkrabber en die onbeduidende plank, waarvan je weet dat hij op de grond ligt, steekt nu uit over de rand van het flatgebouw. Weet je nog hoe Jack Sparrow en andere piraten in films gedwongen werden om van een plank af te lopen? Dit is precies dat. Een verbluffende ervaring. Durf jij het aan?

Beat Saber

De naam verklapt het al een beetje maar deze game is een combinatie van Guitar Hero en Star Wars. Als een echte Jedi vindt je jezelf terug in Virtual Reality met twee Light Sabers in je handen. Deze gebruik je alleen niet om vijanden te doorklieven, maar ze functioneren als drum sticks om de maat van de beat aan te geven. In het spel zie je namelijk blokjes naar je toe vliegen, die je op een bepaalde manier moet raken met je Light Sabers om zo de muziek die je hoort na te spelen. In deze single player game leer je dus eigenlijk hoe je moet drummen en zo ziet het er voor toeschouwers ook uit. Als je het goed doet dan lijkt het alsof je een dirigent bent die zijn eigen orkest leidt. Je kunt kiezen uit 30 verschillende tracks met 4 verschillende moeilijkheidsgraden. Ben jij de nieuwe Travis Barker of Van Halen?

Space Pirate Trainer

Ben je niet vies van wat beweging dan dagen we je uit om het spel Space Pirate Trainer te spelen in The Hall. Je wordt dan geüpload in Virtual Reality met twee wapens in je handen. Deze wapens hebben diverse configuraties met verschillende soorten munitie, maar we raden je aan om van één van je wapens een schild te maken. Je staat namelijk op een platform dat direct omringd wordt door vliegende drones die je onder vuur nemen. Voor deze game heb je 360 graden omgevingsbewustzijn nodig en dan is een schild om je te kunnen beschermen geen overbodige luxe. Ondanks je schild is stilstaan geen optie, want het aantal en de sterkte van de drones neemt met elke golf alleen maar toe. In deze single player kun je jouw reactievermogen testen op 4 verschillende moeilijkheidsniveau’s. Verwacht hilarische James Bond-achtige bewegingen. Alleen dat maakt het al de moeite waard om je teamlid aan te moedigen.

Elven Assassin

Waan je de legendarische boogschutter Legolas uit Lord of the Rings met het sprookjesachtige spel Elven Assassin in onze Rec Room. Deze single player game is simpel in zijn opzet, maar uitdagend in de uitvoering. Dit spel is een virtuele boogschiet simulator. Aan jou de taak om het kasteel te verdedigen tegen opeenvolgende golven van kwaadaardige orcs, trollen en draken. Succes vereist niet alleen een scherp oog en een vaste hand, maar ook sterke schouders en uithoudingsvermogen. Vanaf verschillende uitkijkpunten kun je de vijanden die jouw kasteel proberen binnen te dringen onder vuur nemen. Denk niet dat je veilig bent op je hoge uitkijkpost, want je moet oppassen voor draken die vanuit de lucht op je neerduiken en dingen die vanaf de grond naar je gegooid worden door de aanvallers.

Super Hot

Dankzij het spel Super Hot kunnen we onze Rec Room wellicht beter omdopen tot de Get Wrecked Room. Deze single player game is zweten. Het is namelijk niets minder dan gevechtstraining in Virtual Reality. Super Hot is de virtuele versie van Krav Maga, maar dan in Matrix-stijl. De snelheid waarmee je beweegt, bepaalt immers hoe snel de tijd gaat. Als je heel langzaam beweegt, gaat de tijd langzamer. Dat komt goed van pas wanneer je kogels moet ontwijken die van alle kanten op je af worden gevuurd. Het concept van de game is simpel. Je komt in een virtuele ruimte terecht waarin dummies staan, die jou op verschillende manieren een kopje kleiner proberen te maken. Je kunt de dummies uitschakelen met je handen, maar ook diverse voorwerpen gebruiken om ze onschadelijk te maken. De voorwerpen die tot je beschikking staan variëren van asbakken tot ninja sterren en vuurwapens. Flexibiliteit is de sleutel om de dummies van je af te houden. Hoe lang hou jij het uit?

VR Escape Rooms coming soon