VR Aanbod

Fear Factory

Hier maken we gebruik van de laatste nieuwe draadloze VR headsets. Oog in oog staan met je grootste angsten, en deze in een veilige omgeving overwinnen!

The Plank
Standaard onderdeel all-in pakket

Er ligt een plank op de grond. Geen onoverkomelijk obstakel. De plank is instabiel en wiebelt een beetje, maar er op gaan staan is nauwelijks een uitdaging te noemen. Totdat je een VR-headset op je hoofd krijgt. Ineens sta je op een metershoge wolkenkrabber en die onbeduidende plank, waarvan je weet dat hij op de grond ligt, steekt nu uit over de rand van het flatgebouw. Weet je nog hoe Jack Sparrow en andere piraten in films gedwongen werden om van een plank af te lopen? Dit is precies dat. Een verbluffende ervaring. Durf jij het aan?

Battle Arena

Deze hypermoderne arena is het epische hoogtepunt van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Virtual Reality multiplayer gaming. Met maximaal 10 personen tegelijkertijd kunt u zich onderdompelen in het virtuele freeroam universum van de Cyber Clash series in een ruimte van 10×10 meter. De verschillende spelomgevingen creëren een nostalgisch gevoel doordat gekozen is voor een platformspelmodus.

Speltypen
Tijdens het arrangement kan gekozen worden voor een speltype naar keuze

Er zijn vier verschillende speltypen. Archery, Team Deathmatch, Battle Royal en Deathmatch. In alle gevallen is het de bedoeling om punten te scoren door je tegenstander uit te schakelen met wapens die verspreid zijn door het spel. Je kunt dit uiteraard voorkomen door dekking te zoeken achter obstakels en muren en goed samen te werken wanneer mogelijk. De levels zelf zijn een soort doolhoven waarin je op knoppen moet drukken om een volgende in het luchtledige zwevende ruimte te betreden.

Nexxt Level Missions

Onze state of the art VR-systemen laten je draadloos vrij bewegen met meerdere spelers in een gebied van maar liefst 200 vierkante meter verspreid over meerdere ruimtes. De aangeboden ervaringen zijn van de hoogst beschikbare kwaliteit, waardoor je direct het spel wordt ingezogen.

Arizona Sunshine Missile Base
Standaard onderdeel all-in pakket

In deze Nexxt Level Mission werk je met maximaal drie personen samen om een missie tot een goed einde te brengen. Dat betekent dat je goed moet communiceren om de juiste route te vinden en te ontsnappen aan verschillende belagers.

Nieuwsbrief ontvangen?